Projecten

Dessel ASR

Terug
Bij dit project te Dessel, ontworpen door AID Architecten, wordt radicaal gebroken met de klassieke opbouw van een woonzorgproject om plaats te maken voor een bundeling van intrigerende tegenstrijdigheden. Zo vormt de rode draad doorheen het concept het streven naar een plek waar oud en jong zich thuis voelt, waar rust en activiteit een harmonieus geheel vormen en waar welzijn, zorg, wooncomfort en natuur samengaan in een hedendaagse warme architectuur. Door de gunstige oriëntatie van het terrein ontstaat een langwerpig volume evenwijdig met de straat. Het gebouw maakt een slingerbeweging en sluit hierdoor mooi aan bij de omgevende bebouwing. Het project bestaat uit drie fasen/gebouwen, A, B en C, waarvan gebouw A in 2013 is uitgevoerd.
Na de voorlopige oplevering van BLOK A heeft architecten- en ingenieursbureau OSQB de rol van projectmanager op zich genomen. OSQB treedt op in opdracht van de opdrachtgever en helpt bij de coördinatie in de uitvoering van de resterende openstaande punten.

Rust en verzorgingstehuis – Alfons smet residenties 
Dessel 
Opdracht: Projectmanagement oplevering rusthuis & woonzorgcentrum
Architect: AID Architecten
FASE : in uitvoering

Heb jij een visie voor een project?

We zijn steeds op zoek naar partners die gedurfde bouwprojecten willen realiseren. Nieuwe ontwikkeling, renovatie, lokaal of internationaal: we helpen je de meest complexe plannen tot een goed einde te brengen

OSQB

Duboisstraat 39/7
2060 Antwerpen
België

E-mail