Administratief Bediende Facturatie gezocht!

 

Ben jij een meester in getallen? Ken jij de tafels van 10 uit je hoofd en zijn optellen, aftrekken en vermenigvuldigen voor jou kinderspel? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zijn op zoek naar een deeltijdse of freelance medewerker (maximaal 2 dagen per week of een paar avonden) die onze facturatie in goede banen kan leiden.

Jouw taken omvatten het wekelijks controleren van onze timesheets om te zien welke projecten voltooid zijn en gefactureerd kunnen worden. Je stelt de facturen op en legt ze ter goedkeuring voor aan onze zaakvoerder. Na goedkeuring handel je ze af en verstuur je ze naar onze klanten.

Als er vragen zijn over de verzonden facturen, bereid je het antwoord voor en bespreek je dit met onze zaakvoerder. Vervolgens volg je dit op bij de klant.

Bij de nacalculatie van projecten verzamel je alle bestede uren per discipline en stel je een duidelijk overzicht op van de gemaakte kosten, dat je aan de zaakvoerder voorlegt.

Samen met de zaakvoerder houd je een oogje in het zeil op de tijdsbesteding van projecten. Als een project dreigt in het rood te gaan, trek jij aan de alarmbel.

Klinkt dit als een uitdaging die bij jou past? Solliciteer nu en laat jouw magische rekenvaardigheden zien!

_____

OSQB is een architecten- en ingenieursbureau van 25 medewerkers gevestigd in centrum Antwerpen.

Vragen? Mail zaakvoerder Tanguy Oosterlynck via tanguy@osqb.be

 

 

 

OSQB

Duboisstraat 39/7
2060 Antwerpen
België

E-mail