OSQB zoekt een Werfleider Architect
 

Ben jij een gepassioneerde architect met een oog voor bouwtechnische details? Houd je van het leiden van werven en het uitwerken en interpreteren van schetsen? Dan zijn wij op zoek naar jou! OSQB, een gerenommeerd architecten- en ingenieursbureau in Antwerpen, is op zoek naar een getalenteerde Werfleider Architect om ons team te versterken.

Als Werfleider Architect bij OSQB ben je betrokken bij het volledige proces van onze projecten. Je werkt nauw samen met onze klanten om tot het beste resultaat te komen. Je bent verantwoordelijk voor het leiden van projecten op de werf, waarbij je veel tijd doorbrengt in de buitenlucht. Hierbij zie je veel verschillende mensen en sta je in contact met onze opdrachtgevers.

Je bent een commercieel en diplomatisch persoon, wat betekent dat je in staat bent om nieuwe opdrachten uit te lokken en eventuele problemen op de werf op een professionele en efficiënte manier aan te pakken. Je bent niet bang om verantwoordelijkheid te nemen en hebt een uitstekend oog voor detail.

Bij OSQB krijg je de kans om te werken aan uitdagende en interessante projecten, waarbij je elke dag wordt uitgedaagd en jezelf kunt ontwikkelen als professional. Je werkt in een dynamische omgeving waar creativiteit en innovatie centraal staan.

Als Werfleider Architect bij OSQB kun je rekenen op:

  • Een functie met veel verantwoordelijkheid
  • Een dynamische werkomgeving en een deugddoende portie buitenlucht
  • De mogelijkheid om te werken aan diverse en interessante projecten
  • Een competitief salaris en goede arbeidsvoorwaarden
  • Elk kwartaal een gezellige teambuildingactiviteit

Wat wij vragen:

  • Een afgeronde opleiding in architectuur of bouwkunde. Andere diploma’s zijn ook mogelijk mits voldoende praktische ervaring.
  • Ervaring met projectmanagement en het aansturen van teams
  • Uitstekende communicatie- en onderhandelingsvaardigheden
  • Een passie voor architectuur en bouwtechnische details

 

Daarnaast wil OSQB graag werknemers in de juiste FLOWFlexibel, Leergierig, Open voor communicatie en Werken in team, want ‘TEAMWORK makes the DREAM WORK’!

Ben jij klaar om enthousiast aan de slag te gaan? Dan is OSQB bereid te investeren in jouw persoonlijke groei. Het salarispakket wordt opgemaakt in overeenstemming met je ervaring én potentieel en bevat extralegale voordelen. Daarnaast zetten we in op een gezonde work-life balans: glijdende werkuren en de mogelijkheid om regelmatig van thuis te werken.

Overtuigd? Solliciteer langs de knop onderaan en wie weet ben je binnenkort wel deel van ons bruisende team!

 

 

OSQB

Duboisstraat 39/7
2060 Antwerpen
Belgiƫ

E-mail